AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kına gecesini görmek

Kahve falında başkasının kına gecesini görmek

Kahve falında başkasının kına gecesini görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kına gecesini gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleriniz iş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili kayıpların önüne geçebilir.

Kahve falında kendi kına gecesi görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ablanın kına gecesini görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kına gecesi elbisesi görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına inanılır.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, zenginlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kına gecesini görmek aile hayatlarını bozulacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde kına gecesi görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalettir.

Kahve falında kızının kına gecesini görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin kına gecesini görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir