AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin kına gecesini görmek

Kahve falında evli birinin kına gecesini görmek

Kahve falında evli birinin kına gecesini görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, rahatın kaçacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yüzünü güldüreceğine yorulur.

Kahve falında evli birinin kına gecesini gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Kahve falında evli birinin kına gecesini görmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kına gecesini görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kına gecesi görmek vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kına gecesinde bulunmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kına gecesine gittiğini görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına inanılır.

Kahve falında kına gecesi için hazırlanmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kına gecesine hazırlanmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin kına gecesini görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir