AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kayısı almak

Kahve falında ölüden kayısı almak

Kahve falında ölüden kayısı almak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden kayısı almak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölüye kayısı vermek çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden kayısı almak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında olgunlaşmış kayısı görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayısı reçeli yemek şansının kendisinden yana gideceğine, dualarından hayır görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kayısı ağacının çiçek açtığını görmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kayısı çağlası görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayısı ikram etmek insanlara yardım edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kayısı görmek variyetinin her geçen gün artacağına, işlerinin bu sayede açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir