AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında birinin kavga ettiğini görmek gelirinin daimi olacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında birinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yakınının kavga ettiğini görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bir kişinin kavga ettiğini görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, büyük üzüntüler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaynanasıyla kavga ettiğini görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyle kavga ettiğini görmek durumun değişmesine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin kavga ettiğini görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle kavga ettiğini görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, evini ve ailesini unutacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kavga etmesini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir