AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, rahat erileceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ihanet göreceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında komşusuyla kavga ettiğini görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında komşuların kavga ettiğini görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında komşunun kavga ettiğini görmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında komşusunun kavga ettiğini görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında komşularla kavga etmek zengin bir hayat süreceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşuyla kavga etmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet eder.

Kahve falında komşu kavgası görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında eski komşuyla kavga etmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir