AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kavga etmesini görmek

Kahve falında birinin kavga etmesini görmek

Kahve falında birinin kavga etmesini görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kavga etmesini gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Kahve falında kocanın kavga ettiğini görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında babamla kavga ettiğimi görmek işlerin çok büyümeyeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yakınlarıyla kavga ettiğini görmek yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birinin kavga ettiğini görmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga etini görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında nişanlısıyla kavga ettiğini görmek ilim irfan öğreneceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir