AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında biriyle kavga ettiğini görmek

Kahve falında biriyle kavga ettiğini görmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, bol rızık sahibi olunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, birçok ortaklık kurulacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi çok yoracak tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında yakın arkadaşla kavga ettiğini görmek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında karısıyla kavga ettiğini görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabasıyla kavga ettiğini görmek fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında babasının kavga ettiğini görmek aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin kavga ettiğini görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir