AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında başka birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında başka birinin kavga ettiğini görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, dertlerine çare bulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında başka kişilerin kavga ettiğini görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında başkalarının kavga ettiğini görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında başkaların kavga ettiğini görmek bazen fakirlik görüleceğine, tutulan yolun isabetli olacağına delalet eder.

Kahve falında başka birinin kavga ettiğini görmek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına işarettir.

Kahve falında başka birini kavga ederken görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işarettir.

Kahve falında başka biriyle kavga etmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet eder.

Kahve falında başkalarıyla kavga etmek aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir