AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etini görmek

Kahve falında kavga etini görmek

Kahve falında kavga etini görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavga etini gördüyseniz:

  • Aradığınız yardımı bulamayabilirsiniz veya diğerlerinin işten kaçmaları veya sorumluluklarından bir haber olmaları sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında yakınlarıyla kavga ettiğini görmek kötü yönde hareket edeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Kahve falında annesiyle babasının kavga ettiğini görmek işe zorla gidip geleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına inanılır.

Kahve falında kavga edildiğini görmek eğlenceli günler yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polisle kavga ettiğini görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarının kavga ettiğini görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kavga etmesini görmek işlerin günden güne artacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedilerin kavga ettiğini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kavga ettiğini görmek amaçlardan sapmaya, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir