AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek

Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek

Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • İstenilen çalışma koşulları oluşabilir veya verimli çalışma arkadaşlarına kavuşabilirsiniz.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek çaresiz kalacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın kavga ettiğini görmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının kavga ettiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocayla kavga ettiğini görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında kocanla kavga etmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında kocayla kavga etmek hak yolundan ayrılacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kocasıyla kavga etmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir