AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasının kustuğunu görmek

Kahve falında ablasının kustuğunu görmek

Kahve falında ablasının kustuğunu görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasının kustuğunu gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ablasını gelinlikli görmek haneye bereket geleceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ablanın boşandığını görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını gelin görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ablasının nişanını görmek problemlerinin biteceğine, faydalı şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında üvey abla görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet eder.

Kahve falında ablanın namaz kıldığını görmek geçim derdi çekeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine yorulur.

Kahve falında ablasını üzgün görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında ablasının memesini görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir