AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablasıyla öpüşmek

Kahve falında ablasıyla öpüşmek

Kahve falında ablasıyla öpüşmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • Olayları hafife alabilir veya çok fazla abartabilirsiniz.

Kahve falında ablasının hamile olduğunu görmek gelir kaybedeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında ablayı dövmek çareye ve çözüme ulaşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında ablası olduğunu görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında üvey abla görmek yeteneklerini geliştirmeye, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ablanın kocasını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalettir.

Kahve falında anneyi ve ablayı görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ablasıyla kavga ettiğini görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablanı evlenirken görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yarınlarına inanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir