AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin karısını görmek

Kahve falında birinin karısını görmek

Kahve falında birinin karısını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, arzularına kavuşacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin karısını gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında sevdiğin adamın karısını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi karısıyla evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında karısını başkasıyla öpüşürken görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında birinin karısını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının gittiğini görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının karısını dövdüğünü görmek düzenli bir işe girileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında ayrıldığı karısını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir