Kahve falında karısının gittiğini görmek

Kahve falında karısının gittiğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında karısının gittiğini gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında karısı ölmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karısını kaçırmak kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını gelin görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karısını boğazlamak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını kaybetmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun karısını görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine işaret eder.

Kahve falında karısının eski sevgilisini görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısıyla barışmak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir