AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayrıldığı karısını görmek

Kahve falında ayrıldığı karısını görmek

Kahve falında ayrıldığı karısını görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, eğlenceli günlere kavuşacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ayrıldığı karısını gördüyseniz:

  • Eski bir meslektaş ya da arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz ya da ani gelişmeler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında karısından ayrılmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayrıldığı karısını görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısının başkasıyla evlendiğini görmek iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin karısını görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında karısının başkasıyla kaçtığını görmek maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında karısı tarafından bıçaklanmak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında karısının evlendiğini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karısını çıblak görmek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir