AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak

Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak

Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, gereken sabrı göstereceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, gözyaşı döküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Kahve falında kalbinden bıçaklamak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbi görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kalbini vermek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbine iğne batırmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan kalbi görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna işaret eder.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek sevgi ve hürmet göreceğine, kime gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir