AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iş kurduğunu görmek

Kahve falında birinin iş kurduğunu görmek

Kahve falında birinin iş kurduğunu görmek hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, lüks, konfor içinde olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına delalettir.

Kahve falında birinin iş kurduğunu gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Kahve falında iş kurduğunu görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının iş kurduğunu görmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin iş kurduğunu görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni iş kurduğunu görmek işinin gücünün yaver gideceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında işyerinden çıkarılmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işine geç kalmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında işlenmiş oya görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hamur işi kızartmak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir