AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinden çıkarılmak

Kahve falında işyerinden çıkarılmak

Kahve falında işyerinden çıkarılmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, hayırlı bir karar verileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işyerinden çıkarılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Kahve falında iş arkadaşının işten çıkarıldığını görmek dinde olgunlaşacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Kahve falında işinden çıkarıldığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında işyerinden çıkarıldığını görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında işyerinden çıkarılmak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında işinden çıkarılmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında evlilik yüzüğünü çıkarıp atmak iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek zenginliğe kavuşacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarken görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir