AnaSayfa / Genel / Kahve falında iş kurduğunu görmek

Kahve falında iş kurduğunu görmek

Kahve falında iş kurduğunu görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, halsizleşeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında iş kurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konularda yanlış yaptıklarını anlatmaya çalışmanızın kimseye hiçbir faydası olamayabilir.

Kahve falında arkadaşının iş kurduğunu görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni iş kurduğunu görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iş kurduğunu görmek bazen de rahat geçeceğine, kazancın katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin iş kurduğunu görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde çalıştığını görmek hayatını ailesine adayacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet eder.

Kahve falında iş için mülakata girmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir işin olmayacağını görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde yemek yemek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir