AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapis haberi almak

Kahve falında hapis haberi almak

Kahve falında hapis haberi almak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hapis haberi almak gördüyseniz:

  • Teminat verdiğiniz konularda ilerleme sağlamanıza yardım edecek fırsatlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında hapis haberi almak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu hapiste görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasını hapiste görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına inanılır.

Kahve falında hapisten kaçmaya çalışmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında müebbet hapis görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işarettir.

Kahve falında annemi hapiste görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hapisten çıkmak bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına inanılır.

Kahve falında hapis edildiğini görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir