AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin hamur pişirdiğini görmek

Kahve falında birinin hamur pişirdiğini görmek

Kahve falında birinin hamur pişirdiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, neşesini kaybedeceğine, tamamen içine kapanacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin hamur pişirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hamur pişirmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin hamur pişirdiğini görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, başarısız olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamur işi pişirmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine işarettir.

Kahve falında hamur ekmek pişirmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında hamuru pişirmek kazancının iki kat artacağına, işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında saçta hamur pişirmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir