AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçta hamur pişirmek

Kahve falında saçta hamur pişirmek

Kahve falında saçta hamur pişirmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına delalettir.

Kahve falında saçta hamur pişirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında saçta hamur pişirmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine inanılır.

Kahve falında hamur ekmek pişirmek sorunların kısa sürede aşılacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamur işi pişirmek eve kapanacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında hamur yoğurmak ve pişirmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında hamur açmak ve pişirmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında hamur pişirmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin hamur pişirdiğini görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında hamuru pişirmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, gelirinin de garanti altında olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir