AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Kahve falında cezaevine gireceğini bilmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin öleceğini bilmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlı olduğunu bilmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin öleceğini bilmek huzuru yakalayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında kıyamet kopacağını bilmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat olacağını bilmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir