AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey yüzseksen derece değişiklik gösterebilir.

Kahve falında hamile olduğunu bilmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini hamile bilmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, ona özlemle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalettir.

Kahve falında kıyamet gününü bilmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında öleceğin zamanı bilmek yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında annesinin öleceğini bilmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir