AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kendini hamile bilmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini hamile olduğunu bilmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinin hamile olduğunu bilmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza delalet eder.

Kahve falında birinin hamile olduğunu bilmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu bilmek can sıkıntısının geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında soru bilmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında oruçlu olduğunu bilmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyamet olacağını bilmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir