AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözyaşını silmek

Kahve falında gözyaşını silmek

Kahve falında gözyaşını silmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, zararını tamamen kapatacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin güvenilirliğini sorgulayarak hatalı bir adım atabilirsiniz.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet eder.

Kahve falında gözyaşı silmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının gözyaşını silmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözyaşını silmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, zorlukların giderileceğine yorulur.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir