AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözyaşını silmek

Kahve falında başkasının gözyaşını silmek

Kahve falında başkasının gözyaşını silmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kazancın her daim artacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Kahve falında başkasının gözyaşını silmek gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında gözyaşı silmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına yorulur.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının gözyaşını silmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşını silmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözyaşı damlası görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir