AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yattığı görmek

Kahve falında yatakta yattığı görmek

Kahve falında yatakta yattığı görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatakta yattığı gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki çıkabilir.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında yer yatağında yattığını görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birini yatakta yatarken görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında biriyle yatakta yattığını görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının yatakta yattığını görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zarara gireceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta yatan erkek görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında yatakta yatan görmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta yattığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir