AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, sosyal konumunun değişeceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmeli, değişime uyum sağlamalısınız.

Kahve falında arkadaşının hastanede yattığını görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını hastanede yatarken görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında hastane yattığını görmek kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Kahve falında hastanede hasta yattığını görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret eder.

Kahve falında hasta olup hastanede yattığını görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında birinin hastanede yattığını görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında hastanede yatan hasta görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında hastanede yattığını görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir