AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Kahve falında arkadaşla fotoğraf çektirmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla fotoğraf çektirmek hanesindeki rızkın eksileceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, güçlükle elde edilecek başarı işaret etmektedir.

Kahve falında düğün fotoğrafı çektirmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında fotoğraf çektirmemek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çektirmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fotoğraf çekmek çektirmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, rütbe alacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle fotoğraf çektirmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir