AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evine misafir olmak

Kahve falında birinin evine misafir olmak

Kahve falında birinin evine misafir olmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, bekarsa evleneceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evine misafir olmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almak, yeni yöntemler denemek gerekiyor.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulur.

Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek kişinin rahat bir nefes alacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde misafir ağırlamak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine inanılır.

Kahve falında birinin evine misafir olmak iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine yorulur.

Kahve falında kendi evinde misafir görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinde çok misafir görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında evinde kalabalık misafir görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir