AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde çok misafir görmek

Kahve falında evinde çok misafir görmek

Kahve falında evinde çok misafir görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde çok misafir gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında başkasının evinde misafir ağırlamak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi evinde misafir görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet eder.

Kahve falında evine çok misafir geldiğini görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde misafir olmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Kahve falında evinde kalabalık misafir görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evinde misafir etmek günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın evine misafir olmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evinize misafir geldiğini görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir