AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinde misafir görmek

Kahve falında kendi evinde misafir görmek

Kahve falında kendi evinde misafir görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında kendi evinde misafir gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında evinde çok misafir görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında evinize misafir geldiğini görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında evinde misafir görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin evine misafir olmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın evinde misafir olmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde misafir görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, malının ve parasının da artacağına işaret eder.

Kahve falında evine misafir gelmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir