AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, dertlerinin sona ereceğine, nefsine yenileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, onların güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Geçmişte olanlara çok fazla zaman ayırıyor olabilirsiniz.

Kahve falında birinin evine misafirliğe gitmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına misafirliğe gitmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafir olarak gitmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafirliğe gidip yemek yemek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere misafir gitmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirliğe gitmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek hayallerine ulaşacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir