AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut verdiğini görmek

Kahve falında nohut verdiğini görmek

Kahve falında nohut verdiğini görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nohut verdiğini gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında nohut verdiğini görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nohutlu yemek yemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pilavlı nohut yemek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde nohut görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında toprağa nohut ekmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına yorulur.

Kahve falında çiğ nohut yemek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut ve mercimek görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında tarlaya nohut ekmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, fikirlerinin can bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir