AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinden ekmek yemek

Kahve falında birinin elinden ekmek yemek

Kahve falında birinin elinden ekmek yemek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden ekmek yemek gördüyseniz:

  • Ufak tefek rahatsızlıkların sebebi geçmişte yaşananlar olabilir.

Kahve falında ölünün elinden ekmek yemek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinden ekmek yemek işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında birinin elinden ekmek yemek yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden ekmek almak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden ekmek almak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında elinden ekmek düşürmek ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Kahve falında elinden ekmek almak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeği elinden düşürmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir