AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinden öpmek

Kahve falında elinden öpmek

Kahve falında elinden öpmek zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinden öpmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların veya üzerinde mutabık kalınmış konuların üzerinden geçilmesi gerekebilir.

Kahve falında ölmüş birinin elinden öpmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işarettir.

Kahve falında elinden öpmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinden öpmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elinden öpmek can bulacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına inanılır.

Kahve falında elinden almak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinden balık kaçırmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden bal yemek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden bal yemek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir