AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde yılan görmek

Kahve falında birinin elinde yılan görmek

Kahve falında birinin elinde yılan görmek güzel bir yola çıkılacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde yılan gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişi veya yerlere yapılacak ziyaretler rutinin dışına çıkmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan elinde tutmak etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı eline alıp atmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eli yılan sokmak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı eline almak yaşam standartlarının artacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevgi ve hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında elinde yılan tuttuğunu görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazancında da artış meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline yılan almak istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir