AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline yılan almak

Kahve falında eline yılan almak

Kahve falında eline yılan almak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yeni bir makama sahip olunacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında eline yılan almak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında arkadaşının elinde yılan görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında elini yılan ısırmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek hem yıpranacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında elinde yılan görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı eline alıp atmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Kahve falında eline yılan almak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin elinde yılan görmek hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında elleri olan yılan görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir