AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elinde akrep görmek

Kahve falında birinin elinde akrep görmek

Kahve falında birinin elinde akrep görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elinde akrep gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında elini akrep sokmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, sağlık problemleri içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde akrep görmek zenginliğe kavuşulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrebi eline almak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına işarettir.

Kahve falında akrebi elinde görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde akrep görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayat standartlarının yüksek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde akrep görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda akrep görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dev akrep görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir