AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde akrep görmek

Kahve falında başkasının elinde akrep görmek

Kahve falında başkasının elinde akrep görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde akrep gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Kahve falında akrebi elinde görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde akrep görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Kahve falında elinde akrep görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında elini akrep sokmak hacetinizin giderilmesine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında akrebi eline almak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin elinde akrep görmek büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanla akrep görmek hikmete kavuşacağına, acı tecrübeler edineceğine alamet eder.

Kahve falında arabada akrep görmek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir