AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrebi eline almak

Kahve falında akrebi eline almak

Kahve falında akrebi eline almak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, sıkıntının günden güne artacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrebi eline almak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla ya da meslektaşlarınızla biraya gelerek farklı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında akrebi elinde görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde akrep görmek endişe veren durumların düzeleceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında elinde akrep görmek sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının elinde akrep görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında elini akrep sokmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrebi eline almak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yemekte akrep görmek hayatının da düzene gireceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük akrep görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir