AnaSayfa / Genel / Kahve falında ala yılan görmek

Kahve falında ala yılan görmek

Kahve falında ala yılan görmek günlerini bunun için harcayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ala yılan gördüyseniz:

  • Olaylar karlı girişimlere dönebilir.

Kahve falında ala yılan görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, borçların hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında ala suresi okumak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına inanılır.

Kahve falında aptes alamamak işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan nefes alamamak işlerinin düşeceğine, sıkıntılarını atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüm haberi alarak ağlamak en kısa zamanda ayağa kalkacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Kahve falında ev alamamak kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında ala inek görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında alak suresinin okunduğunu görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir