AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin et getirdiğini görmek

Kahve falında birinin et getirdiğini görmek

Kahve falında birinin et getirdiğini görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yüksek bir makama geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, mal ve rızkın çoğalmasına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin et getirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında birinin et getirdiğini görmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, dünya malının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının et getirdiğini görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine tabir olunur.

Kahve falında eve et getirmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında salavat getirdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına delalettir.

Kahve falında ölürken salavat getirmek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında besmele getirmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şahadet kelimesi getirmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir