AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını kıskanmak

Kahve falında karısını kıskanmak

Kahve falında karısını kıskanmak daima önüne bakacağına, onurlu bir hayat süreceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında karısını kıskanmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yeteneklerinizi daha iyi kullanmanıza olanak sağlayacak değişiklikleri kapsayan başlıklarda farklı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında karısını kıskanmak övgü dolu sözler işiteceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeği kıskanmak onu hayallerine kavuşturacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilini kıskanmak zor durumlara düşüleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin seni kıskandığını görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi kıskandırmak hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, kime gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kıskanmak gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin kıskandığını görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, muradına eremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi kıskandığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir