AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bilezik taktığını görmek

Kahve falında birinin bilezik taktığını görmek

Kahve falında birinin bilezik taktığını görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında birinin bilezik taktığını gördüyseniz:

  • Zor da olsa, kuralları dikte eden kişilere tolerans göstermeye çalışın.

Kahve falında burma bilezik taktığını görmek kolay ve zevkli hale geleceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına inanılır.

Kahve falında eşinin altın bilezik taktığını görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında koluna altın bilezik taktığını görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin altın bilezik taktığını görmek yüzünün kızaracağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında annenin altın bilezik taktığını görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annenin bilezik taktığını görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında başka birinin altın bilezik taktığını görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının bilezik taktığını görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir