Kahve falında birinin beyaz elbise giydiğini görmek

Kahve falında birinin beyaz elbise giydiğini görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, belalara denk gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin beyaz elbise giydiğini gördüyseniz:

  • Belki yepyeni bir saç modeli, belki son moda giysiler.

Kahve falında beyaz bir elbise giymek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek yüklü miktarda kazanç getireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz elbise giymek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ve beyaz elbise giymek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz elbise giymek insanlar arasında yüceleceğine, elinin darlaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kırmızı elbise giymek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek sıkıntılarının daha da artacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir