AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek istenmeyen olayların yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, büyük paralara sahip olacağına, kazancının günden güne artacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmaktan çekinmeyin.

Kahve falında yeşil beyaz elbise giymek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz yeşil elbise giymek hayallerinin gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve beyaz elbise giymek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil elbise giymek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşilli beyazlı elbise giymek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil güzel elbise giymek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulur.

Kahve falında ipek yeşil elbise giymek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir