AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının üzerinde beyaz elbise giymek

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz elbise giymek

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz elbise giymek huzursuz ve mutsuz olacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının üzerinde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında beyaz hac elbisesi giymek her işinde hayırla karşılaşacağına, ondan faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz taşlı elbise giymek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalettir.

Kahve falında beyaz dantelli elbise giymek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah elbise giymek huzurunu kaybedeceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli beyaz elbise giymek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz hacı elbisesi giymek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir