AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz abiye elbise giymek

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek gördüyseniz:

  • Olan bitene çok takılmadan hemen harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında beyaz abiye elbise giymek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı abiye elbise giymek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında abiye elbise giymek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor abiye elbise giymek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı abiye elbise giymek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abiye elbise giydiğini görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz abiye giymek onun mutlu olmasına vesile olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir